Matthew Haveman: "Bij Orga is geen dag hetzelfde."

Jeroen van Wolferen: "Bij Orga gaat het om persoonlijk contact."

Gushwin Martina: "Kwaliteit staat bij Orga voorop!"

Wat zeggen onze mensen

Bij Orga weten we hoe belangrijk onze medewerkers zijn. We dagen ze uit om te helpen onze doelstellingen te halen en geven ze daarbij de ruimte zichzelf te ontwikkelen. En dat wordt gewaardeerd door de mensen, maar ook zeker door Orga. Als we onze mensen vragen waarom ze graag bij Orga werken, benoemen ze vaak deze pluspunten aangevuld met een prettige werksfeer en de afwisseling. 'Bij Orga is geen dag het zelfde!' Benieuwd naar de ervaringen van onze medewerkers? Lees hieronder hun verhaal.

Werken bij Orga: Een prettige werksfeer en volop ruimte om jezelf te ontplooien.

Read more

Job openings

Orga trekt wereldwijd de aandacht! Trek jij ónze aandacht?

Staat jouw vacature er niet tussen maar ben je wel geïnteresseerd geraakt? Trek dan onze aandacht met een open sollicitatie.

Open sollicitatie

Traineeships

Gelijk aan de slag! Eén dag per week volg je lessen op school en de overige vier dagen werk je bij Orga. De theorie die je op school leert, pas je bij ons gelijk toe in de praktijk. Je krijgt van ons goede begeleiding en ruimte om te ontdekken. Zo ontdek je wat je leuk vindt om te doen en waar je goed in bent. Orga is al voor verschillende opleidingen een erkend leerbedrijf. Wil je werken en leren bij Orga? Neem voor meer informatie contact op met: Jessica Hartman | j.hartman@orga.nl | 010 208 5555